Outfit tips fotoshoot

Bij een fotoshoot wil je natuurlijk dat je de perfecte outfit(s) aanhebt. We snappen dat dit nog best wel een klus kan zijn. Daarom hebben wij tips opgesteld die jou wellicht kunnen helpen bij het kiezen van de ideale outfit(s). Ontdek het nu in deze blog!

Tijdloze kledingstukken
Het is handig om te kiezen voor tijdloze items, die het hele jaar door trendy zijn. Zo voorkom je dat je het later misschien niet meer leuk gaat vinden. Of dat de outfit niet meer past bij je stijl. Ook qua kleur is het verstandig om te kiezen voor neutrale kleuren, zoals onder andere: wit, beige, zwart, grijs, en bruin. Natuurlijk kun je bij sommige outfits ook een vleugje kleur toe te voegen zoals roze, maar doe dit niet al te vaak. Tijdloze kleding die een echte aanrader zijn is bijvoorbeeld:
– wit oversized blousje

– zwarte body jurk- beige blazerpak

Vermijd printjes
Wij zelf zijn het ermee eens dat een bloemenprint super leuk is, maar het is niet handig om items te dragen die printjes bevatten. Hierdoor wordt de foto namelijk te druk. Dit is vooral het geval als de locatie is voorzien van meerdere bezienswaardigheden. Ook kan het erg afleiden van je gezicht en dat is natuurlijk niet de bedoeling! 

Kleding waar jij je comfortabel in voelt!
En de gouden tip is… kleding waarin jij je goed bij voelt! Er wordt vaak onderschat dat dit erg belangrijk is, want dit is namelijk goed te zien in de foto zelf. Als jij je niet comfortabel voelt dan straal je dit ook automatisch uit, zonder dat je dit zelf door hebt. Wees daarom lekker jezelf!

Dit waren alweer onze outfit top tips die jou hopelijk hulp kunnen bieden bij het kiezen of samenstellen van een toffe outfit. Wil jij nog meer inspiratie doen voor je fotoshoot? Dan raad ik je zeker aan om ook onze andere blogs door te lezen!

Geef een antwoord