Foto’s maken met je iPhone

Het is natuurlijk hartstikke leuk om foto’s te maken, maar vaak heb je hier een camera voor nodig. Je denkt dan misschien aan een Canon, of Nikon camera.. Vaak zijn deze aan de dure kant, en is het dus niet zo heel eenvoudig om een leuke schieter aan te schaffen. Vaak betaal je voor een los toestel, (zonder lens), al wel vijfhonderd euro! Wanneer je dan kiest voor een lens om de foto’s te maken, zal er ongetwijfeld nog wat geld bij komen. 

Wist je ook al dat het mogelijk is om met je telefoon prachtige foto’s te maken? Wat je dan moet doen is naar je camera-app gaan. Vervolgens kies je voor de foto modus. Als je de iPhone dicht bij een voorwerp plaatst (ongeveer 10 cm er vanaf), zal je zien dat de camera het object scherper maakt. Hierdoor is het mogelijk om een strakke en mooie portretfoto te maken. Nu vraag jij je misschien af: Welke iPhone heeft dan de beste camera?

Het antwoord op je vraag: het is de iPhone 13 Pro!

Dit is zo omdat de pro versie beschikt over een extra camera, waardoor je weer een hele andere soort foto’s kunt maken. Je kunt bijvoorbeeld inzoomen, zodat je een pen, boek of sushi goed op de foto kunt krijgen! 

Als je aan de slag wilt gaan met het maken van de foto’s, is het handig dat je materialen gebruikt. Zo is het bijvoorbeeld handig om gebruik te maken van een lamp. Je kunt deze eenvoudig online bestellen bij diverse webshops, zoals bol.com. Met een ringlamp is het ook al mogelijk om de mooiste items met goed licht op beeld te krijgen. Mocht je een betere lamp willen? Dan kan je ook kijken naar een studio. Je gebruikt hiervoor een wit doek en daarnaast nog staande lampen. Handig voor een fotoshoot van een persoon, of huisdieren! 

Geef een antwoord