Foto’s maken jouw huis gezelliger

Bijna iedereen heeft wel foto’s in zijn of haar huis staan. Foto’s maken jouw huis nou net even wat sfeervoller en is daarbij maar een kleine moeite dus… waarom ook niet? Foto’s maken je huis ook meer eigen en daarnaast zijn ingelijste foto’s ook nog heel leuk las decoratie. Er zijn heel veel leuke opties om door middel van foto’s meer sfeer te creëren in jouw huis! Ben jij benieuwd hoe je dit het beste kan doen met het leukste resultaat? Lees dan snel verder!

Photowall

Je hebt er vast wel eens van gehoord! Het idee van een photowall is door middel van allemaal fotos een grote leegte op de muur op te vullen. Een photowall kan je op verschillende manieren vormgeven naar je eigen smaak. Je kan er voor kiezen om de foto’s allemaal in dezelfde grootte te houden en die naast elkaar op te hangen. Je kan foto’s ook in verschillende groottes door elkaar heen hangen. Daarnaast kun je ook nog heel veel doen met leuke fotolijstjes. Je kan er voor kiezen om een leuke kleur te kiezen die bij interieur past of juist allemaal verschillende kleuren en vormen! Of foto’s op te hangen zonder lijst. Heb je geen leuke foto’s? Geen stress er zijn ook veel websites waar je leuke posters kan bestellen of zelfs een complete photowall. 

Foto’s op doek.

Je kan ook op verschillende sites foto’s uit laten printen op doek. Dit creëert een heel rustiek en knus effect. Je kan ook gewone canvassen op internet vinden als je geen leuke foto hebt hiervoor. Of kies voor een grote ingelijste foto of poster. Op plekken zoals boven de bank of boven je bed is dit een prachtig gezicht! Je kunt zelfs outdoor posters met lijsten kopen en die ophangen op je terras of onder je overkapping!

Geef een antwoord