Leuke locaties voor een fotoshoot

Ben jij binnenkort van plan om een professionele fotoshoot te houden? Dan snappen wij zeker dat jij even de bomen door het bos niet meer ziet, maar maak je geen zorgen! In deze blog hebben we de leukste fotoshoot locaties voor jou verzameld. Ontdek het in deze blog en wie weet staat de perfecte locatie voor jou hiertussen!

Reitdiephaven
De Reitdiephaven is gevestigd in het mooie Groningen. De locatie bestaat uit natuurlijk een prachtige haven die wel doorgaat tot het waddengebied. Verder is de plek omringd met vrolijke huisjes in de kleuren: rood, paars, blauw en grijs. Deze unieke bebouwing zullen er zeker voor zorgen dat jouw foto’s eruit springen!

Kop van Zuid
Kop van Zuid ligt natuurlijk in onze prachtige moderne stad Rotterdam! Dit is een splinternieuwe wijk waar je mooiste kiekjes kunt nemen! Deze locatie is omringd met toffe wolkenkrabbers die je erg zullen doen denken aan de gebouwen in New York. Hier staat ook de grootste wolkenkrabber van Nederland. Het is vooral ideaal om hier in de namiddag / avond foto’s te maken. 

Magere brug Een andere naam voor deze locatie is de rijksmonument aan de Amstel. Dit is een prachtige brug die aan de avond super mooi belicht is. Daarnaast kun je hier ook foto’s maken bij de welbekende grachten: de prinsengracht en de keizersgracht. Het is zeker aan te raden om hier langs te gaan als je een dagje in Amsterdam bent!

Dit waren alweer de locaties die zeker onmisbaar zijn voor jouw fotoshoot. Wij hopen dat je er één hebt kunnen vinden die past bij wat jij in gedachte hebt. Daarnaast kun je zelf ook leuke locaties delen in de comments. Ook zijn wij erg benieuwd naar de foto’s die je hebt gemaakt. Daarom kun je ook je eigen foto’s delen. Wij wensen je alvast veel plezier bij het houden van je fotoshoot!

Geef een antwoord