Familie foto’s

Familie foto’s van vroeger zijn natuurlijk oud maar toch is het wel mooi dat ze er zijn. Deze ga je natuurlijk niet weggooien dat is zonde. Maar dan is de vraag wat doe je er dan mee? Veel mensen hebben de neiging om deze in een doos weg te stoppen en op zolder neer te leggen. Hoog tijd dus om deze foto’s een nieuw leven in te blazen maar hoe kan je dit het beste doen? Hier zijn een aantal tips om jouw oude familiefoto’s weer te laten shinen! Ben jij benieuwd hoe je dit kan gaan doen? Lees dan maar gauw verder!

Om te beginnen doet een nieuwe lijst al heel veel! Oudere foto’s lijken automatisch al zo ouderwets door het lijstje wat er omheen zit. Probeer daarom eens een nieuw lijstje! Ben je er niet echt van overtuigt dat dit werkt voor jou foto’s? Geen stress! Probeer creatief na te denken over hoe je je foto’s vormgeeft!

Heb je geen idee hoe je dit kan vormgeven? Hier zijn een aantal tips over het vormgeven! 

Je kan bijvoorbeeld de foto’s uit het lijstje halen en ze ophangen aan een lijntje. Je kan dan als het ware een tijdlijn creëren. Koop een paar leuke knijpers en hang de foto’s aan het lijntje. Je kan ook papiertjes of kaartjes uitprinten met de namen of de jaartallen erbij. Kies een leuk lettertype en versier je lijn met mooie kaartjes en papiertjes.

Je kan ook een collage of photo wall maken met oude foto’s en nieuwe foto’s door elkaar heen. Door oude en nieuwe foto’s door elkaar heen te hangen vallen de oude foto’s minder op en lijkt het niet gelijk zo ouderwets maar je hoeft dan niet gelijk je oude foto’s weg te stoppen. Kies voor leuke fotolijstjes in dezelfde kleur en grootte of juist voor allemaal verschillende kleuren en groottes. Bij een photowall kan je alles vormgeven naar jou smaak en dat is een groot voordeel!

Geef een antwoord