Instagram shoot

Wil jij een fotoshoot houden, zodat jij je Instagram feed weer in een nieuw jasje kan steken. Dan ben je bij deze blog aan het juiste adres! Wij hebben namelijke hotte Instagram locaties verzameld die onmisbaar zijn tijdens je shoot. Ontdek het nu allemaal in deze blog!

The Upside Down Amsterdam The Upside Down Amsterdam is een speciale museum die is ontworpen door de welbekende influencer Anna Nooshin. Dit is geen normale museum waar je schilderijen kunt bekijken. Dit is speciaal ontworpen om de mooiste foto’s te maken voor Instagram! Het museum bestaat uit een aantal kamers met super coole neon belichting. Het is een soort van doolhof waar je de kamers moet ontdekken, dus je bent ook lekker actief bezig. Daarnaast is er ook een super leuke ballenbak!

Kubuswoningen Rotterdam
Als je echt unieke en vette foto’s wilt maken moet je zeker een fotoshoot houden bij de kubuswoningen in hartje Rotterdam. Deze gele gebouwen in vorm van een kubus. Ze staan hier al 40 jaar en zijn wereldwijd bekend. Daarnaast is er ook speciale museum die je kunt bezoeken. Ook hier kun je lekker content gaan schieten!

Groninger museum
Ook het Groninger museum is de ideale plek om een fotoshoot te houden als je meer met kleuren wilt spelen in je Instagram-feed. De kleuren van het gebouw bestaan uit pastel kleuren met: paars, blauw, roze en noem het maar op! Je kan je outfit hier ook goed mee combineren! Klinkt ideaal toch?

Dit waren alweer alle locaties waar je zeker eens zou moeten voor je Instagram fotoshoot. Ook wij zijn benieuwd of jij nog meer leuke locaties kent. Laat daarom zeker een reactie achter in de comments! Voor meer fotoshoot inspiratie raden we jou zeker aan om ook onze andere blogs door te lezen. Wij wensen je alvast veel plezier!

Geef een antwoord