Fotoshoot locaties Amsterdam

Amsterdam is een prachtige stad en is rijk aan bezienswaardigheden. Daarom is het zeker ideaal om hier eens een fotoshoot te houden. Het is natuurlijk wel een super grote stad, dus we snappen dat het soms lastig is om een geschikte locatie uit te zoeken. Daarom hebben wij de mooiste locaties in Amsterdam voor je verzameld! Ontdek het allemaal in deze blog! 

Zevenlandenhuizen
Dit zijn prachtige huizen die op een hele unieke wijze zijn gebouwd. Ze zijn namelijk allemaal ontworpen in een verschillende Europese stijl. Hier kun je zeker de mooiste kiekjes nemen! Daarnaast is de hele straat waar de huizen zich in bevinden ook super gaaf en ook hier kun je de mooiste foto’s schieten!

Amsterdamse bos 
Wil jij een foto in de natuur maken? Dan raden wij jou zeker aan om het prachtige en welbekende Amsterdamse bos te bezoeken! Hier is een super mooi park genaamd de “Bloesempark”. Hier zijn prachtige bloemen met allemaal verschillende kleuren, zoals ondere: roze, paars en rood. Je kan je outfit hier mooi mee matchen! Daarnaast kun je ook tijdens de shoot genieten van de prachtige natuur zelf. En kan je dieren spotten, zoals onder andere herten!

EYE filmmuseum
Voor schitterende foto’s ben jij EYE filmmuseum Amsterdam aan het juiste adres! Het museum bestaat uit moderne architectuur waar je prachtige foto’s kunt maken. Daarnaast kun je ook veel detail shots maken die je, bijvoorbeeld kunt gebruiken in je Instagram-feed. De EYE filmmuseum is zeker een onmisbare fotoshoot locatie!

Dit waren alweer alle fotoshoot locaties die je zeker eens zou moeten bezoeken wanneer je content aan het creëren bent. Wij zijn erg benieuwd wat jij van deze vond! Laat daarom zeker een reactie achter in de comments. Voor meer inspiratie voor je fotoshoot raden we je ook aan om onze andere blogs door te lezen! Wij wensen je alvast veel plezier!  

Geef een antwoord